За нас

Основана во 1999 година како фамилијарен бизнис. Преку повеќето успешни проекти со компаниите – партнери нашата компанија нуди целосна подршка за одпочнување бизнис за странски и домашни компании.

Дидо Гроуп

 

 

Компанијата Дидо Гроуп е основана во 1999 година како фамилијарен бизнис. Преку повеќето успешни проекти со компаниите – партнери нашата компанија нуди целосна подршка за одпочнување бизнис за странски и домашни компании. Индустрискиот комплекс Дидо Гроуп Велес располага со 120.000м2 земјиште со 30.000м2 индустриски хали и утилити простори. Нудиме индустриски, деловен, магацински простор за потребите на компаниите, во затворен тип на индустриски комплекс. Целосна логистичка подршка и консултантски услуги, соработка со компаниите соработници  за одпочнување и водење на бизнис во сите сектори од работењето. 

Контакт

+38970218333 (Viber, WhatsApp)
+38970797133 (English language)

Адреса

Ул. Индустриска бр.4, 1480 Гевгелија
ул. Долно Оризари бб, 1400 Велес

 

logo