Деловна соработка

Компании

 

 rontis3

1. Ронтис - Швајцарска мултинационална корпорација за специјална здраствена грижа и производство на сетови за дијализа . Користи над 12.000м2 со над 300 вработени која со целосна косултанстска/логистичка подршка од Дидо Гроуп е успешна приказнa.
https://rontis.com/

lutex1

2. Лутекс – Германска компанија специјализирана во ткаење на специјални материјали
http://lutex.mk/

carbon1

3. Соми Велтекс – Декарбонизација на мотор – Carbon cleaning
https://carboncleaning.mk/

perfecto1

4. Перфекто МЛС – Палети, самолепливи траки
http://perfecto.mk/

5. Васили Компани

Контакт

+38970218333 (Viber, WhatsApp)
+38970797133 (English language)

Адреса

Ул. Индустриска бр.4, 1480 Гевгелија
ул. Долно Оризари бб, 1400 Велес

 

logo