- Изнајмување на индустриски, деловни, магацински простори - Консултантска,Логистичка подршка на компании - Продажба на конфекциски машини

Услуги

 

 

1. Изнајмување на индустриски, деловни, магацински простори
2. Консултантска,Логистичка подршка на компании
3. Продажба на конфекциски машини

Контакт

+38970218333 (Viber, WhatsApp)
+38970797133 (English language)

Адреса

Ул. Индустриска бр.4, 1480 Гевгелија
ул. Долно Оризари бб, 1400 Велес

 

logo