Skip to content

УСЛУГИ

Комапнија со традиција

Компанијата Дидо Гроуп ДООЕЛ е основана во 1999 година како фамилијарен бизнис.

ИЗДАВЊЕ НА ПРОСТОР

Изнајмување на индустриски, деловни, магацински простори

КОНСАЛТИНГ

Консултантска, Логистичка подршка на компании

ПРОДАЖБА

Продажба на конфекциски машини

соработка

Нашите партнери

Нашата компанија нуди целосна подршка за одпочнување бизнис за странски и домашни компании

rontis
elektra
lutex
perfecto
dekarbonizacija